Избирателен списък

 

 

 

 docПОДАДЕНИ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ГЛАСУВАНЕ ПО НАСТОЯЩ АДРЕС НА ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКАТА И НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ


         Във връзка с предстоящите избори за президент и вицепрезидент на републиката и национален референдум, на 06 ноември 2016 г., община Козлодуй уведомява гласоподавателите, че могат да проверят адреса на избирателната секция, в която ще гласуват по следните начини:

- През Интернет на адрес http://www.grao.bg/elections/. Сайтът предоставя и възможността, след идентификация с електронен подпис, да се подава "Искане за гласуване по настоящ адрес" по електронен път.
- Чрез стационарен или мобилен телефон
Избира се 0800 1 4726 ("0800 1 GRAO"). Тел. 0800 1 4726 е безплатен за цялата страна.
- Чрез SMS. Изпраща се SMS на номер 18429. Номерът 18429 е единен и за трите мобилни оператора (МТел, Теленор и Виваком). Цената на SMS e 25 стотинки без ДДС. В текста на SMS се изписват единствено десетте цифри на ЕГН. Системата връща SMS с номера и адреса на избирателната секция за изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за националния референдум, за въведения ЕГН.


        Във връзка с предстоящите на 06 ноември 2016 г. избори за президент и вицепрезидент на републиката и национален референдум с въпроси: "Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство на два тура?", „Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите?”, „Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалиции да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори?”, община Козлодуй уведомява гласоподавателите, че могат да подават писмени заявления до кмета на общината и кметовете на кметства, от 26.09.2016 г:

1. Заявление за вписване в избирателния списък по настоящ адрес - гласоподаватели, чийто постоянен и настоящ адрес са в различни населени места, в срок до 22.10.2016 г. включително:
-doc Приложение №14-ПВР/НР

2. Заявление – Декларация за издаване на удостоверение за гласуване на друго място, в срок до 22.10.2016 г. включително
- docПриложение №18-ПВР/НР

3. Заявление за гласуване с подвижна избирателна кутия - гласоподаватели с трайни увреждания, които не им позволяват да упражняват избирателното си право в изборното помещение, в срок до 22.10.2016 г. включително:
-doc Приложение №23-ПВР/НР

4. Заявление за отстраняване на непълноти и грешки в избирателния списък, в срок до 29.10.2015 г. включително:
-doc Приложение №10-ПВР/НР

5. Заявление за вписване в избирателния списък по постоянен адрес – от гласоподаватели, които имат право да гласуват, но са пропуснати, в срок до 04.11.2016 г. включително:
- docПриложение №11-ПВР/НР

6. Заявление за изключване от списъка на заличените лица, преди предаване на избирателния списък на СИК, в срок до 04.11.2016 г. включително:
-doc Приложение №13-ПВР/НР
- docПриложение №12-ПВР/НР

7. Заявление за изключване от списъка на заличените лица в изборния ден - 06.11.2016 г.:
- docПриложение №15-ПВР/НР

Заявленията се подават в община Козлодуй, „Център за информация и обслужване на гражданите”, етаж I, и в съответните кметства.
За информация тел: 0973/85 834; 85 845


 

 

 


Търсене

Резултати от анкета

Колко често ползвате услугите на Общинска администрация?

Вие вече сте дали своя глас по този въпрос в анкетата!
Резултати :
Всеки месец :
0 % Complete (success)
Няколко пъти годишно :
100 % Complete (success)
Един-два пъти годишно :
0 % Complete (success)

Какво е отношението на служителите, които Ви обслужват?

Вие вече сте дали своя глас по този въпрос в анкетата!
Резултати :
Вежливо/учтиво :
100 % Complete (success)
Формално :
0 % Complete (success)
Грубо :
0 % Complete (success)

В каква степен получавате нужната Ви информация?

Вие вече сте дали своя глас по този въпрос в анкетата!
Резултати :
Напълно :
100 % Complete (success)
Отчасти :
0 % Complete (success)
Не мога да преценя :
0 % Complete (success)

Facebook

 

Българска асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи