Новини
Неочаквано посещение на президента Радев в община Козлодуй
29.06.2020

Днес, преди обяд, президентът Румен Радев се срещна с кмета на община Козлодуй Маринела Николова и нейния екип в сградата на Общината.

Маринела Николова представи ръководството и разказа за развитието на общината. Бяха засегнати теми като: добрите условия за развитие и реализация на младите хора, образованието и здравеопазването, сравнително ниската безработица.

Кметът Маринела Николова сподели, че с помощта на правителството са осъществени редица значими за жителите на общината проекти. „Над 8 млн. лева са отпуснати на община Козлодуй с постановления на Министерски съвет за последните четири години. Благодарение на тези средства е подобрена инфраструктурата, ремонтирани са детски градини, в момента се ремонтира централният площад. С АЕЦ „Козлодуй” работим в добро партньорство за благото на общината”.

Държавният глава отбеляза възможностите, които има общината поради географското си положение – близостта на р. Дунав. Президентът пожела на кмета Маринела Николова и екипа й ползотворна работа занапред.

В края на визитата си Румен Радев посети АЕЦ „Козлодуй”.

Търсене
facebook
 
УЧАСТВАТЕ ЛИ В БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ИНИЦИАТИВИ?