Новини
В Козлодуй се проведе 12-ият мотосъбор, който събра стотици почитатели на екстремния спорт в Ботев парк.
10.06.2019


Два дни козлодуйските мотористи и гражданите на атомния град посрещаха любители на високите скорости от Враца, Кнежа, Шумен, Велико Търново, Пловдив, София, Лом, Стара Загора, Търговище, Ловеч и други градове от страната.
Рокерите в Козлодуй с шествие до Ботев парк оформиха близо няколко километрова колона, която направи обиколка от църквата до пристанището. Над сто души се събраха край храм „Света Троица”, където беше сборният пункт на мотористите. Отец Пламен отслужи молитва за здраве и късмет, за да бъдат предпазени рокерите на пътя. Той благослови старта на мото събора и пожела безаварийно каране на всички.
Кметът на община Козлодуй, г-жа Маринела Николова, се обърна към рокерите с думите: „Благодаря на момчетата от мото клуб „Ядрените”, че са организирали така перфектно празника. Пожелавам Ви безаварийно шофиране, хубаво време и приятни часове на козлодуйския бряг”.
„Рокерите проведоха традиционната почетна обиколка, скоростни отсечки, атрактивно каране и редица игри. Изказаха благодарности към кмета на община Козлодуй, Маринела Николова, за хубавата обстановка и удобствата, които са направени в Ботев парк. Това са прекрасни условия за всички граждани и гости на Козлодуй”, каза Пламен Петров, ръководител на мотосъбора.
Вечерта Ботев парк бе огласен от рок музика.
 

Търсене
УЧАСТВАТЕ ЛИ В БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ИНИЦИАТИВИ?
facebook