Новини
Танци и усмивки за 45-ия юбилей на ДГ “Мир”
12.05.2019
“Имам честта и отговорността да бъда част от съвремието на първата детска градина, създадена в Козлодуй. По повод празника пожелавам на учителите, децата и родителите заедно да мечтаем, да се вдъхновяваме, да се предизвикваме към високи хоризонти, да сме устойчиви и уверени!”. С тези думи Мая Йонова - директор на градината откри празничния концерт. Тя припомни историята на детското заведение и благодари на всички бивши директори, учители и персонал, които са развивали в годините градината. “Днес децата се радват на обновена и основно ремонтирана сграда, нови дворни площадки. 
Огромно благодаря, г-жо Маринела Николова, за това, че обърнахте поглед към най-малките в този град и направихте средата им съвременна, привлекателна, уютна, каквато те заслужават”, сподели Мая Йонова към кмета на Общината. 
Градината бе основно ремонтирана през 2018-та година, а до дни ще се финализира обновлението на дворното пространство. Днес ДГ “Мир” посреща 145 деца, за които се грижат 26 души персонал. Всички те представиха приказно околосветско пътешествие и пресъздадоха танци и песни от Америка, Русия, Австрия, Испания. Празникът завърши с български фолклор и голяма цветна торта.


Търсене
УЧАСТВАТЕ ЛИ В БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ИНИЦИАТИВИ?
facebook